Kiss Festékbolt

A Használat szabályai


A rendelés telefonos és emailben történő visszaigazolása után a választott szállítási módon elküldjük a megrendelt terméket. A számla ellenértékét az áru átvételekor a kézbesítőnek fizeti - a futárnál kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. A szállítási díjat is tartalmazó számlát a csomagba találja.

A KISS festék webáruház ezúton tájékoztatja, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek késöbbi bizonyítása érdekében tárolja. Külön rendelkezés hiányában a KISS festék webáruház a késöbbiekben tájékoztatja Önt akcióiról és újdonságairól. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk! A termékoldalon található műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a hivatalos termékspecifikációért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára.

Az elállás joga:

Az áruházunkban megrendelt termékeket kiszámlázzuk és kiszállítjuk. A megrendelés feladásával a vásárló tudomásúl veszi és elfogadja, hogy a megrendelt árut a feltüntetett és visszaigazolt áron, valamint a szintén feltüntetett és visszaigazolt szállítási költséget köteles kifizetni. Megrendelése során az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül a vásárló élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállás jogával. Az elállási jog gyakorlásakor az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Figyelem! A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A visszajuttatott terméknek minden esetben sértetlen állapotban, felbontatlan csomagolásban kell lennie - az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését!

Házhozszállítás:

Házhozszállítással történő rendelés esetén, kérjük átvételkor ellenorizze tételesen a termék(ek) sértetlenségét, a csomagban foglalt egyéb kiegészítőket, a számlán szereplő adatok helyességét. Amennyiben eltérést észlel, lehetősége van a csomagot visszaküldeni központunkba. Kérjük észrevételeiről tájékoztassa ügyfélszolgálatunkat, hogy a felmerült hibát mielöbb korrigálhassuk. Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. A regisztrációt megelőzően, vagy követően kosarába elhelyezheti a kívánt termékeket.

Árváltozás:

A gyenge forint és a gyakori árfolyamváltozások miatt cégünk az árváltozás jogát fenntartja.
Minden esetben a munkatársunk által telefonon közölt ár fog szerepelni a számlán, és ezt az összeget kell kifizetni a vevőnek.
Megértésüket köszönjük!


FőoldalFőoldal


Fatal error: Class 'Blowfish' not found in /wwwroot/modules/statsdata/statsdata.php on line 41