Főoldalinformáció
Onlinefesték

KJérdésed van?

Szakértő munkatársaink segítenek!

Hívj minket!
+36 28 454 217
Közvetlenül is küldhet üzenetet nekünk
Please enter your name
Invalid or empty email
Please enter your message
Your message successfully sent
Something went wrong. Your message was not send

INFORMÁCIÓK

Kérdések és válaszok

Biztonságos-e az onlinefestek.hu webáruház?

Cégünk több, mint 40 éve működik, amely garancia arra, hogy vásárlás során maximális szakértelemmel és megfelelő termékválasztékkal fog találkozni. Mivel ez nem csak egy raktárkészlet nélkül működő webáruház, hanem egy üzlet is, ezért a termékek 90%-a folyamatosan elérhető.

Mennyibe kerülnek a termékek? Megvehetem az üzletben is?

Minden termék kiválasztásakor megjelenik a termék pontos ára. A termékek árai színtől és kiszereléstől változhatnak. A szükséges változat árát akkor látja, amikor kiválasztotta a megfelelő variációt a termékből. A termékeket az üzletben is megvásárolhatja, de fontos, hogy a webshop és az üzlet árai eltérhetnek. Amennyiben a webshopos áron kívánja megvásárolni a terméket, adjon le rendelést az oldalon és válassza a személyes átvétel opciót.

Hogyan történik a kiszállítás?

A termékek kiszállítása a GLS futárszolgálat segítségével történik. A 11 óráig beérkezett rendeléseket másnap, a később beérkezett rendeléseket a 2 munkanappal később kézbesítjük. Amennyiben egy termék nem elérhető, úgy munkatársunk telefonon fogja felvenni a kapcsolatot Önnel. Azon termékek esetében, amelyek nem szállíthatóak futárszolgálattal, csak személyes átvétel lehetséges. Ezt a termék megrendelésekor a rendszer automatikusan jelzi.

Mennyibe kerül a kiszállítás?

A szállítási díj egységesen 1500 Ft az ország egész területére. Amennyiben a rendelési mennyiség valamilyen okból nem szállítható, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztet a kiszállítás menetéről.

Mennyi idő alatt vehetem kézbe a terméket?

Amennyiben a házhoz szállítást választja, a terméket 1-2 munkanapon belül kézbesítjük. Amennyiben személyes átvétellel venné át a terméket, akkor akár a rendelés leadását követő 1 órán belül megteheti a Pécel, Rákos út 3.  szám alatti üzletben.

Mi történik probléma esetén?

Ha valamilyen okból nem tudjuk megoldani a termékek kiszállítását, minden esetben telefonon vagy e-mailben értesíteni fogjuk Önt. Kérdés és probléma esetén munkaidőben hívható a +36 28 454 217 telefonszám.

Megrendelés

Rendelésedet leadhatod a webshopon és átveheted személyesen üzletünkben vagy házhoz szállítással

Feldolgozás

Rendelésedet munkaidőben feldolgozzuk és értesítünk a várható szállításról

Szállítás

A termékek szállítását a GLS futárszolgálat végzi országszerte

Csomagolás

A termékeket gondosan becsomagoljuk, hogy ne sérüljenek szállítás közben.

Átvétel

Azon termékek esetében, amelyek nem szállíthatóak futárszolgálattal, személyesen átveheted üzletünkben

Fizetés

Üzletünkben fizethetsz készpénzzel vagy bankkártyával, webshopunkon pedig átutalással vagy utánvéttel

X