Kiss Festékbolt

Poli-farbe mészfesték

Poli farbe gazdaságos mész alapú beltéri festék

További részletek


2 000 Ft


Gazdaságos, környezetkímélő falfesték a mész természetes fertőtlenítő hatásával. Bevonata kiváló fehérségű, lég- és páraáteresztő, kopásálló. Jó tulajdonságaival megelőzi az oltott mész, illetve a hagyományos mészfestékek minőségét.
 
Alkalmazási terület:

Beltéri beton- és vakolt falfelületek festésére alkalmas, továbbá korábban meszelt felületek minoségi felújító festésére is használható. Nem ajánljuk hagyományos enyves, diszperziós-, valamint olaj- és zománcfestékkel festett felületekre.
 
Választék:
5 és 14 literes műanyag vödörben kapható.
 
Felhasználás:

A festendo beltéri felület szilárd, tiszta, száraz, por- és szennyezodésmentes legyen. Régi meszelt felületekrol a laza, repedezett részeket le kell kaparni. Ha a felület penészes, gombás, kezeljük Fungi penészlemosóval. A hibahelyek javítására alkalmazzunk Corso beltéri meszes glettet. A festéket jól fel kell keverni és a felhordás módjától függoen 25-30% vízzel kell hígítani. Az elso rétegnél 30%-os hígítás javasolt. A Mészfestéket az új, megfeleloen száraz, vakolt felületre három rétegben, a régi felületre két rétegben szükséges felhordani. A rétegek között a homérséklettol függoen 3-4 óra száradási idot biztosítsunk. A festést +5°C-nál alacsonyabb homérsékletű festékkel vagy +5°C-nál hidegebb helyiségben, beleértve a falhomérsékletet is, ne végezzük. Színezésre a mészfestékhez megfelelo Poli-Farbe színezőpasztát vagy az Inntaler színezőfestéket válasszuk és max. 5% mennyiségben használjuk. A színezopasztát bekeverés elott kb.azonos mennyiségu vízzel hígítsuk. Színezésnél minden esetben végezzünk próbafestést. Munkavégzés után a szerszámokat azonnal vízzel el kell mosni. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.


Fatal error: Class 'Blowfish' not found in /wwwroot/modules/statsdata/statsdata.php on line 41