FőoldalTermékekAutópolási termékekAmbro-sol textil- és kárpit tisztító hab spray 400ml

Ambro-sol textil- és kárpit tisztító hab spray 400ml

1 360 Ft

Az Ambro-sol textil- és kárpit tisztító hab spray egy speciális hab formulájú textil tisztító, amely használható szőnyegek, padlószőnyeg és egyéb textil tisztítására. Gyorsan szárad és kellemes illatot hagy maga után. Használat előtt fel kell rázni. Körülbelül 20cm távolságból fújjuk a felületre, majd egy tiszta ronggyal töröljük le és hagyjuk megszáradni. A készítmény alkalmas az autó belső kárpitjainak tisztítására és frissítésére. Nem csak az oldalsó kárpitra használható, hanem az autóban lévő szőnyegek illetve ülések vagy üléshuzatok tisztítására és frissítésére.

Leírás

Az Ambro-sol textil- és kárpit tisztító hab spray egy speciális hab formulájú textil tisztító, amely használható szőnyegek, padlószőnyeg és egyéb textil tisztítására. Gyorsan szárad és kellemes illatot hagy maga után. Használat előtt fel kell rázni. Körülbelül 20cm távolságból fújjuk a felületre, majd egy tiszta ronggyal töröljük le és hagyjuk megszáradni. A készítmény alkalmas az autó belső kárpitjainak tisztítására és frissítésére. Nem csak az oldalsó kárpitra használható, hanem az autóban lévő szőnyegek illetve ülések vagy üléshuzatok tisztítására és frissítésére. Megfelelően használva a makacsabb szennyeződéseket is kitisztítja a kárpitból, legyen akár zsír, ételfolt stb… Friss illatot hagy maga után. Az anyagot nem bántja, de a biztonság kedvéért érdemes végezni egy színpróbát nem látható helyen.

Gyorsan száradó hab állagú tisztítószer textíliák tisztításához. Jó oldhatósági jellemzők. Enyhe illatú, a kellemetlen szagokat megszünteti. Alkalmas autókárpit, tetőkárpit, szőnyeg, napernyő és más kárpitok tisztítására.

A textil tisztító spray pontos használatát az alábbi videó segítségével végignézheted:

Rázzuk fel a kannát 1 percen keresztül, amíg a golyókat nem halljuk. Fújjuk a felületre, amelyet szeretnénk megtisztítani. Néhány percen keresztül hagyjuk hatni. Egy tiszta rongy segítségével töröljük le a felületről, majd hagyjuk teljesen megszáradni. Ne használjuk áram alatt lévő készülékekhez, jól szellőző helyen alkalmazzuk.

Amennyiben ezen, vagy bármelyik másik általunk értékesített termék elérhetőségével vagy felhasználásával kapcsolatban kérdésed merülne fel, vedd fel velünk a a kapcsolatot a weboldalon lévő kapcsolati űrlap segítségével, vagy hívj minket telefonon a +36 28 454 217 hétköznap 7.00 – 17.30 között, szombaton pedig 7.00 – 13.00 között vagy vedd fel a kapcsolatot facebookon. A termékeket rendeléstől függően néhány napon belül kiszállítjuk, azon termékek esetében, amelyek házhoz szállítással nem kérhetőek, akár már aznap átveheted.

 

X