FőoldalTermékekAutópolási termékekGreenox féktisztító spray 400ml

Greenox féktisztító spray 400ml

990 Ft

Magas minőségű féktisztító spray, amely számos célra alkalmazható. Kiválóan eltávolítja az olajos vagy zsíros szennyeződéséket. Kiváló minőségének köszönhetően professzionális autóipari felhasználásra is használható.

Leírás

Magas minőségű féktisztító spray, amely számos célra alkalmazható. Kiválóan eltávolítja az olajos vagy zsíros szennyeződéséket. Kiváló minőségének köszönhetően professzionális autóipari felhasználásra is használható. Féktisztító spray az olaj, a zsír és egyéb szennyeződés eltávolítására szolgál a fék mechanikai alkatrészeinek felületén. Használatával meghosszabbíthatjuk a féktárcsák, fékbetétek élettartalmát, csökkenthetjük a féktávolságot. Ezt a terméket lakossági és professzionális felhasználók egyaránt alkalmazhatják.

A féktisztító spray alkalmazása:

Gyors hatású, magas minőségű féktisztító spray, amely számos célra, univerzálisan használható az autóiparban és lakossági felhasználásra egyaránt.
Alkalmas fékek tisztítására és általában zsírtalanításra és az olajos felületek megtisztítására. Használatával könnyen eltávolítható az erős szennyeződés is.

Kiszerelés: 520cc/400ml

Hogyan alkalmazzuk:

Rázzuk fel a kannát 1 percen keresztül, amíg a golyókat nem halljuk. Fújjuk a felületre, amelyet szeretnénk megtisztítani a zsíros szennyeződésektől. Néhány percen keresztül hagyjuk hatni. Ne használjuk áram alatt lévő készülékekhez, jól szellőző helyen alkalmazzuk.

További információt a termékről ITT talál.

Amennyiben ezen, vagy bármelyik másik általunk értékesített termék elérhetőségével vagy felhasználásával kapcsolatban kérdésed merülne fel, vedd fel velünk a a kapcsolatot a weboldalon lévő kapcsolati űrlap segítségével, vagy hívj minket telefonon a +36 28 454 217 hétköznap 7.00 – 17.30 között, szombaton pedig 7.00 – 13.00 között. A termékeket rendeléstől függően néhány napon belül kiszállítjuk, azon termékek esetében, amelyek házhoz szállítással nem kérhetőek, akár már aznap átveheted.

X