FőoldalTermékekAutópolási termékekPintyPlus AUTO keréktárcsa festék spray

PintyPlus AUTO keréktárcsa festék spray

1 850 Ft

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Kiváló minőségű és kopásállóságú speciális keréktárcsa festék spray keréktárcsák átfestéséhez. Kiváló tapadás és védelem. Használata gyors és egyszerű. Néhány perc alatt újjá varázsolhatjuk a megkopott keréktárcsáinkat. Egy flakon PintyPlus AUTO keréktárcsa festék spray körülbelül 2 keréktárcsa festésére elegendő. Választható fekete és ezüst színekben.

A keréktárcsa festék spray alkalmazása:

Acél keréktárcsákra és dísztárcsákra egyaránt használható. Rendkívül könnyű a felvitele, szépíti a felületet és mindezek mellett védelmet biztosít. Kiváló tapadást biztosít, kopásálló, benzinálló, jól tűri a nedvességet. A könnyebb használhat érdekében használjunk PintyPlus festék spray pisztolyt.

Technikai jellemzők:

Kiszerelés: 520cc (400ml) = 2 m2
Száradás: 15 perc
Átfesthető: 30 perc után

Hogyan alkalmazzuk:

A festendő felület legyen száraz, tiszta, por- és zsírmentes. Takarítsuk meg a keréktárcsát a rárakódott szennyeződéstől, mert a poros, zsíros nem megfelelően előkészített felületen nem tapad megfelelően a festék, így nem lesz tartós.

Rázzuk a flakont legalább 1 percen keresztül, amíg nem halljuk a benne lévő golyókat (a lakk kivételével, mert az nem tartalmaz golyót).

Fújjuk 25-30cm-ről a festendő felületre vízszintesen majd függőlegesen. Ajánlott két vékony réteg alkalmazása, egy vastag helyett, így sokkal egységesebb és simább felületet érhetünk el és elkerülhetjük a festék megfolyását. A festés befejezésével a flakont fordítsuk fejjel lefelé és fújjunk addig, amíg csak gáz jön a flakonból, így kitisztíthatjuk a szórófejet és később is tudjuk használni a sprayt.

Ne használjuk áram alatt lévő készülékeken és jól szellőztethető helységben alkalmazzuk.

További információ a Gyártó odalán található.

További információk

Hőálló színek

Black matt A104, Silver gloss A150

X