FőoldalTermékekFesték sprayk
A festék sprayk használata könnyű. Spray festékkel az ecsetes pingálásnál szebb, egyenletesebb felület hozható létre, nem kell festéket kevergetni, megfelelő ecsetet választani és nem kell bajlódni ezek tisztításával sem. Különösen kisebb, precízebb fedést igénylő területeken hasznos ha gyorsabban, kevesebb maszatolással dolgozhatunk. Elég, ha a tárgyak formája tetszik, megfelelő alapozás és sprayfestékes színezést követően bármilyen felületű kiszemelt dolog új, szebb köntösben tündökölhet festék sprayk használatával.
Sprayfestő karrierem elején nálam sem volt teljesen zökkenőmentes a helyes alkalmazás elsajátítása, és a silányabb minőségű termékek után a tökéletesen fedő tartós sprayfesték megtalálása is időbe telt, de most már sokat tapasztaltam, és ezeket a hasznos tanácsokat most megosztom veled.

Hol fessünk?

Szélcsendes időben szabadtéren, vagy jól szellőző zárt helyiségben dolgozzunk.

Egy kartondoboz vagy kartonlap segít abban, hogy a környezet ne színeződjön el. Tegyük a dobozba a festendő tárgyat vagy tegyük alá a kartonlapot. A vékony festőnejlon nem szerencsés, a fújás által keltett légmozgás a festéktől nedves tárgyra fújhatja..

Mind a(z) 42 találat megjelenítése

X